Home > Wydarzenie > Częstochowska Grupa Kulinarna gotuje dla Julii
24 Stycznia 2014
17:00
Hotel Mercure, Księdza Jerzego Popiełuszki 2, Częstochowa

Browse map


Dołącz do nas:


Tym razem, żeby wesprzeć naszą kochaną Julkę, „będzie się gotowało”. Swoje popisowe potrawy przygotują Andrzej Szuszkiewicz, szef kuchni hotelu Mercure, Bartosz Musiał, uczestnik konkursów kulinarnych, Amin Fakhari, szef kuchni orientalnej, Paweł Antas, prezes Polskiej Akademii Sztuki Kulinarnej oraz Jarosław Antas, mistrz kuchni śląskiej, uczestnik mistrzostw Polski w carvingu. Potrawy zostaną zlicytowane wśród gości.

http://www.wczestochowie.pl/artykul/16423,czestochowscy-kucharze-gotuja-dla-chorej-julii

Do akcji włączył się również klub CKM Włókniarz przekazując na licytacje medal z zawodów o Puchar Fair-play oraz oryginalną kurtkę meczową menadżera drużyny Jarosława Dymka.

http://www.ckmwlokniarzsa.pl/2014/01/20/cgk-i-wlokniarz-charytatywnie-dla-julki-janik/

Osoby zainteresowane udziałem w licytacjach mogą odebrać zaproszenie osobiście w Hotelu Mercure, bądź zarezerwować je telefonicznie u Pani Aleksandry Adamus-Nowak pod nr tel. 502 198 161.

Serdecznie dziękujemy uczestnikom, organizatorom i oczywiście gościom za wielkie serca.

Zapraszamy!